У Маріуполі відбулися антитерористичні навчання

Читать на русском
Координаційна група Антитерористичного центру при Головному управлінні СБУ в Донецькій і Луганській областях провела дводенні антитерористичні навчання.
Фото СБУ

Координаційна група Антитерористичного центру при Головному управлінні СБУ в Донецькій і Луганській областях провела дводенні антитерористичні навчання. Їхня кінцева фаза відбулася в морській акваторії міста Маріуполь.

Про це повідомляється на сайті СБУ в п'ятницю, 11 вересня.

«Тренування відбувалися на декількох стратегічних об'єктах міста в умовах, максимально наближених до реальних. Участь у навчаннях взяли представники регіональних підрозділів ЗСУ, СБУ, Нацгвардії, Нацполіції, ДСНС, Держприкордонслужби, органів державної влади та місцевого самоврядування», - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що головною метою навчальних заходів стала перевірка та підвищення рівня міжвідомчої взаємодії в умовах ймовірної диверсійної та терористичної загрози. Їхні учасники відпрацювали алгоритм спільних дій по нейтралізації «злочинців», які за легендою навчань планували диверсію в місті та захопити судно в Маріупольському морському порту.

Силовики провели комплекс оперативно-розшукових, контррозвідувальних та фільтраційних заходів щодо виявлення та знешкодження умовних диверсантів.

Керівництво штабу Антитерористичного центру СБУ детально проаналізувало кожну фазу спецоперації, зазначивши ефективність залучених сил і засобів. Також представникам відомств були надані додаткові рекомендації щодо підвищення рівня готовності з протидії терористичним загрозам.

Нагадаємо, 2 червня в Маріуполі затримали сепаратиста з «групи Безлер».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: