Росія провела військові навчання в Криму

Читать на русском
Бойові розрахунки зенітних ракетних комплексів С-400 «Тріумф», провели навчання з протиповітряної оборони в анексованому Криму з електронними запусками ракет.
obozrevatel.com

Бойові розрахунки зенітних ракетних комплексів С-400 «Тріумф», провели навчання з протиповітряної оборони в анексованому Криму. Про це повідомляє пресслужба Міністерства оборони Росії.

«На початковому етапі в пунктах дислокації військові здійснили згортання установок і перейшли на нові позиції. Прибувши на позиції, розгорнули пускові установки, а оператори здійснили прив'язку та орієнтування комплексів на місцевості. На основному етапі навчання склад ЗРК С-400 «Тріумф» відпрацював послідовність дій при наближенні авіації умовного противника. Після цього військовослужбовці виконали виявлення, ідентифікацію та знищення повітряних цілей через електронні запуски ракет», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 3 серпня російські військові почали навчання в Балтійському морі.

До цього катери ВМС України, морська охорона Держприкордонслужби України та представники держав НАТО відпрацювали стрільбу по швидкісних малорозмірних цілях.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: