ВООЗ підтримала рішення розробника вакцини від коронавірусу про зупинку випробувань

Читать на русском
Всесвітня організація охорони здоров'я підтримує рішення фармацевтичної компанії AstraZeneca про тимчасову зупинки клінічних випробувань вакцини від коронавірусу черех хворобу одного із піддослідних.
Фото з відкритих джерел

Всесвітня організація охорони здоров'я схвалює рішення компанії AstraZeneca про призупинення клінічних випробувань вакцини від COVID-19 у зв’язку з хворобою одного з волонтерів.

Про це повідомляє Reuters.

Як йдеться у повідомленні, експерти ВООЗ підтримали рішення фармацевтичної компанії про призупинення клінічних випробувань вакцини від коронавірусу. Також вони додали, що саме безпека, а не швидкість розробки майбутньої вакцини повинна бути на першому місці під час клінічних випробувань.

«Якщо ми говоримо про швидкість розробки, то це не означає, що ми починаємо йти на компроміси. Процес, як і раніше, повинен відповідати стандартам. Все що стосується ліків і вакцин, які вводять людям, має перш за все бути безпечним», - кажуть у ВООЗ.

Нагадаємо, компанія-розробник призупинила випробування вакцини від коронавірусу через незрозумілу хворобу одного із піддослідних волонтерів.

Ми також писали, що Китай презентував дві вакцини від коронавірусу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: