ЄС офіційно продовжив санкції проти Росії

Читать на русском
ЄС офіційно продовжив санкції проти Росії за підрив територіальної цілісності України ще на пів року.
flickr com libereurope

ЄС офіційно продовжив санкції проти Росії за підрив територіальної цілісності України ще на пів року.

Про це йдеться в повідомленні на сайті Ради ЄС.

Повідомляється, що сьогодні Рада ЄС ухвалила рішення продовжити санкції проти осіб та організацій, які продовжують підривати або загрожувати територіальній цілісності, суверенітету і незалежності України. Санкції діятимуть ще як мінімум 6 місяців - до 15 березня 2021 року.

Сезон обстрілів: чому не вдалося зберегти перемир'я на ДонбасіПеремир'я на фронті на Донбасі стало інструментом політичної боротьби і будь-якої миті може бути порушено.

«Чинні обмежувальні заходи передбачають як обмеження на поїздки, так і заморожування активів, і будуть як і раніше застосовуватися до 175 осіб і 44 організацій. Рішення схвалено Радою в письмовому вигляді. Правові акти будуть опубліковані в Офіційному віснику 11 вересня 2020 року», - йдеться в повідомленні.

Раніше міністр закордонних справ Дмитро Кулеба зазначив, що Україна докладає всіх зусиль, щоб врегулювати конфлікт на Донбасі мирним шляхом. Він сподівається, що ЄС й надалі продовжуватиме свою політику санкцій тиску на Російську Федерацію до повного виконання нею мінських домовленостей.

Також нагадаємо, в ЄС готують санкції проти білоруських політиків.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: