«Право на владу»: як будуть проходити місцеві вибори

Читать на русском
Сьогодні о 21.45 на каналі «1+1» у ток-шоу Право на владу ведуча Наталія Мосейчук разом із гостями студії говоритимуть про місцеві вибори.
Слово і діло

Сьогодні о 21.45 на каналі «1+1» у ток-шоу «Право на владу» будуть говорити про місцеві вибори. 25 жовтня ми обиратимемо місцеву владу по-новому: за відкритими партійними списками, за іншим територіальним поділом, з гендерними квотами та партійними мерами.

Як розібратись у всіх цих нововведеннях виборцям? Як нові виборчі правила змінять політичний ландшафт? Хто йде представляти нас у місцеву владу? Чи загрожує Україні бунт регіонів? Про перші місцеві вибори по-новому говоритимемо цього четверга у суспільно-політичному ток-шоу «Право на владу» з Наталією Мосейчук.

У дискусії візьмуть участь: голова політичної партії «Слуга народу» Олександр Корнієнко, співголова фракції партії «Європейська солідарність» Ірина Геращенко, претендентка на посаду міського голови Києва від партії «Слуга народу» Ірина Верещук, голова політичної партії «За майбутнє» Ігор Палиця, претендент на посаду міського голови Києва від партії «Голос» Сергій Притула.

Також до участі в програмі запрошені: кандидат в мери Києва від партії «За майбутнє» Сергій Гусовський, голова політичної партії «Голос» Кіра Рудик, народний депутат, група «За майбутнє» Антон Поляков, головний редактор інтернет-порталу «РБК-Україна» Сергій Щербина, шеф-редакторка інтернет-видання LB.ua Соня Кошкіна.

На включеннях: претендент на посаду міського голови Дніпра від партії «Слуга народу» Сергій Риженко, міський голова Тернополя Сергій Надал, претендент на посаду міського голови Одеси від партії «Слуга народу» Олег Філімонов, кандидатка на посаду міського голови Миколаєва від партії «Слуга народу» Тетяна Домбровська.

Сьогодні о 21.45 на каналі «1+1».

Традиційно в режимі онлайн «Слово і діло» допомагатиме команді «Право на владу» здійснювати фактчекінг слів гостей ефіру: перевіряти, чи правдиві їхні висловлювання.

Дискусія може бути перервана, якщо слова політика розходяться з його діями або із загальновідомими фактами.

Нагадаємо, «Слово і діло» розбиралось, як ми голосуватимемо на місцевих виборах, які будуть бюлетені та по скільки штук їх видаватимуть і кому.

Також ми проаналізували, які псевдо-обіцянки дають кандидати в мери: що вони сказали і що ви могли почути.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: