Побиття Балуха: поліція відкрила провадження

Читать на русском
У поліції відкрили кримінальне провадження за фактом побиття колишнього в'язня Кремля Володимира Балуха. Справу кваліфікували як розбій.
фото з відкритих джерел

У поліції відкрили кримінальне провадження за фактом побиття колишнього в'язня Кремля Володимира Балуха. Справу кваліфікували як розбій.

Про це повідомляє пресслужба поліції Києва у вівторок, 8 вересня.

Напад на Балуха: у Зеленського не виключають політичних мотивівВ Офісі президента України не виключають наявність політичних мотивів у нападі на колишнього політв'язня Володимира Балуха.

«Слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 187 (Розбій, спрямований на заволодіння майном у великих чи особливо великих розмірах або вчинений організованою групою, або поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України», - йдеться в повідомленні.

У поліції уточнили, що під час нападу у Балуха вкрали телефон і банківську карту.

Нагадаємо, сьогодні вночі невідомі побили колишнього політв'язня Кремля, громадського активіста Володимира Балуха. Його знайшли лише вранці. Зараз він у важкому стані в лікарні.

Пізніше стало відомо, що Балуху зламали руку і ключицю. Також у нього важка черепно-мозкова травма.

В Офісі президента України заявили, що не виключають наявність політичних мотивів у нападі на колишнього політв'язня Балуха.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: