У МОН планують страхувати вчителів і учнів від коронавірусу

Читать на русском
Міністерство освіти і науки планує підписати меморандум зі страховими компаніями щодо страхування працюючих вчителів-пенсіонерів та дітей від коронавірусу.
Фото з відкритих джерел.

Міністерство освіти і науки планує підписати меморандум зі страховими компаніями щодо страхування працюючих вчителів-пенсіонерів та дітей від коронавірусу.

Про це розповів виконувач обов’язків міністра освіти і науки Сергій Шкарлет в ефірі програми «Право на владу».

Початок навчального року: що повинні встигнути школи перед посиленням карантинуНеобхідно систематизувати та вивчити досвід дистанційного навчання, а також розробити систему стимулів для учнів, вважає експерт.

«Є пропозиція з групи першої сімки страхових компаній України щодо можливості підписання меморандуму з Міністерством освіти та науки стосовно певних програм страхування не тільки пенсіонерів (працюючих вчителів-пенсіонерів, - ред.), а й дітей. Я сподіваюсь, що ми найближчим часом вийдемо на якийсь меморандум і співпрацю, який буде корисним і вчителям, і державі, і буде певним чином моделювати ситуацію певного захисту», - заявив він.

Як відомо, в Україні зафіксували антирекорд нових випадків COVID-19 - 2723. Найбільше випадків зафіксували у Харківській області, Києві, Одеській та Львівській областях.

Нагадаємо, Шмигаль доручив перевірити навчальні заклади у кожній області на дотримання протиепідемічних правил.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: