«Право на владу»: чи безпечним є навчання в школах та вишах в умовах пандемії

Читать на русском
Сьогодні о 21.45 на каналі «1+1» у ток-шоу Право на владу ведуча Наталія Мосейчук разом із гостями студії говоритимуть про те, наскільки безпечним є навчання в умовах пандемії.
Слово і діло

Сьогодні, 3 вересня, о 21.45 у новому випуску суспільно-політичного ток-шоу «Право на владу» головними темами для обговорення стануть початок навчального року в умовах коронавірусу та нинішній стан української економіки.

Під час прямого ефіру ведуча ток-шоу Наталія Мосейчук разом з гостями дискутуватимуть про те, як відбуватиметься навчання у школах та вишах в умовах адаптивного карантину, а також чи існує небезпека для дітей та вчителів. Адже навчальні заклади майже повсюдно виявились не готовими до початку занять.

Крім того, у програмі йтиметься про нинішню ситуацію з економікою та імовірним здорожчанням комунальних послуг.

У програмі візьмуть участь: т.в.о. міністра освіти і науки України Сергій Шкарлет, співзасновниця ГО «Батьківський контроль» та «Смарт освіта» Іванна Коберник, членкиня комітету ВР з питань освіти, науки та інновацій з фракції «Слуга народу» Юлія Гришина, народна депутатка від фракції «Голос», членкиня комітету ВР з питань освіти, науки та інновацій Інна Совсун, народний депутат від групи «За майбутнє» Ігор Палиця, народний депутат з фракції «Голос» Юлія Клименко.

Також до обговорення запрошені голова комітету ВР з питань фінансів, податкової та митної політики з фракції «Слуга народу» Данило Гетманцев, співзасновник Українського інституту майбутнього Юрій Романенко, член наглядової ради Української ради бізнесу Олександр Громико, лікар-інфекціоніст, заслужений лікар України Ольга Голубовська, психолог Наталія Ломоносова, телеведуча, журналіст, багатодітна матір Ольга Фреймут (долучиться до ефіру онлайн).

Нагадаємо, що як і раніше, на період карантину всі прямі ефіри «Право на владу» проходять без глядачів у залі.

Сьогодні о 21.45 на каналі «1+1».

Традиційно в режимі онлайн «Слово і діло» допомагатиме команді «Право на владу» здійснювати фактчекінг слів гостей ефіру: перевіряти, чи правдиві їхні висловлювання.

Дискусія може бути перервана, якщо слова політика розходяться з його діями або із загальновідомими фактами.

Раніше «Слово і діло» розбиралося з експертом, що повинні встигнути зробити школи перед посиленням карантину.

Також ми проаналізували, що Кабмін обіцяв на початку карантину і що зроблено.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: