У голови Нацбанку з'явився новий заступник

Читать на русском
Рада НБУ 4 вересня призначила Ярослава Матузка, колишнього працівника ПриватБанку, заступником голови НБУ. Кандидатуру Матузка подав голова НБУ Кирило Шевченко.
Національний банк України

Рада Національного банку України на засіданні 4 вересня призначила Ярослава Матузка, колишнього керівника напряму юридичної координації діяльності ПриватБанку, заступником голови НБУ.

Про це повідомляє пресслужба Нацбанку.

Кандидатуру Матузка подав голова НБУ Кирило Шевченко. Матузка відповідатиме за діяльність фінансово-адміністративного і операційного блоку регулятора. «Я знаю Ярослава Матузка як результативного керівника і висококваліфікованого фахівця з правових питань. Він успішно захищав інтереси держави в справах ПриватБанку, зокрема, супроводжував справи банку в міжнародних судових інстанціях», – зазначив Шевченко.

Ярослав Матузка з 2016 року працював в ПриватБанку, зокрема, з 2018 року – керівником напряму юридичної координації діяльності банку. Був членом наглядової ради АТ АБ «Укргазбанк» в 2010-2017 роках і членом ревізійної комісії АТ «Ощадбанк» в 2011-2014 роках.

Нагадаємо, 16 липня Верховна рада призначила Кирила Шевченка головою Нацбанку. На інфографіці «Слово і діло» можна подивитися, як парламентські фракції і групи підтримували його кандидатуру.

Після призначення Шевченко назвав свої цілі на посаді глави НБУ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: