У Зеленського відреагували на обшуки в окупованому Криму

Читать на русском
Ранкові обшуки в Криму є продовженням системних злочинів з переслідування представників нелояльного кримськотатарського народу.
Фото - Кримська солідарність

Ранкові обшуки в Криму є продовженням системних злочинів з переслідування представників нелояльного кримськотатарського народу.

Про це заявили в представництві президента України в Автономній Республіці Крим в понеділок, 31 серпня.

Статус корінного народу: що це дасть кримським татарамСтатус корінного народу для кримських татар офіційно засвідчить їхню приналежність до Кримського півострова, вважає експерт.

«Ранкові обшуки у молодих кримськотатарських сімей є черговим злочином окупаційної влади. Малолітні діти в цивілізованому світі не можуть прокидатися вранці від стуку в двері ФСБ РФ і купи озброєних людей тільки через те, що їхні батьки є цивільними журналістами та активістами», - заявила заступник постійного представника президента України в АР Крим Таміла Ташева.

У відомстві додали, що таким способом Росія намагається зробити з кожного незручного для режиму людини - екстреміста.

У представництві Президента України заявили, що засуджують дії окупаційної адміністрації з переслідування українців з громадською позицією.

Нагадаємо, сьогодні вранці в Криму в Нижньогірському, Радянському районах і Судаку російські силовики провели обшуки в будинках кримських татар.

Обшуки у кримських татар також проходили і в липні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: