Загрози життю Навального наразі немає – німецькі лікарі

Читать на русском
Російський опозиціонер Олексій Навальний знаходиться в комі, але його життю нічого не загрожує
Фото EPA-EFE

Російський опозиціонер Олексій Навальний вже 10 добу перебуває в реанімації в комі, після того, як йому стало зле в літаку з Томська в Москву. Втім, як запевняють лікарі німецької клініки Charite, де Олексій знаходиться вже тиждень, його життю наразі нічого не загрожує.

Про це повідомляє ТСН.

Як йдеться в повідомленні, російський опозиціонер досі перебуває у штучній комі і підключений до апарату штучної вентиляції легень. Він цілодобово знаходиться під наглядом медиків та охоронців.

Коли Навальний прокинеться та які довгострокові наслідки для його здоров’я матиме ймовірне отруєння лікарі поки не знають.

Лікують російського опозиціонера за рахунок приватних осіб.

Москва вже почала вимагати від Берліна офіційну інформацію про стан опозиціонера. Прокуратура РФ нібито розслідує справу про можливе отруєння Навального.

В той же час, соратник Путіна, власник приватної армії Вагнера Євген Пригожин пообіцяв знищити Навального юридично, якщо той виживе. Для цього він викупив борги організації російського опозиціонера.

Нагадаємо, Олексію Навальному стало зле під час перельоту з Томська в Москву. Політик впав в кому, але російським лікарям вдалося стабілізувати його стан.

Згодом його транспортували на лікування до Німеччини.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: