Медики стабілізували стан Навального

Читать на русском
Медикам вдалося стабілізувати стан російського опозиціонера Олексія Навального. Про це в четвер, 20 серпня, повідомив заступник головного лікаря омської лікарні швидкої медичної допомоги №1 Анатолій Калініченко.
Фото: twitter.com/navalny

Медикам вдалося стабілізувати стан російського опозиціонера Олексія Навального.

Про це в четвер, 20 серпня, повідомив заступник головного лікаря омської лікарні швидкої медичної допомоги №1 Анатолій Калініченко, передає ТАСС.

За його словами, омські лікарі провели кілька телемедичних консультацій з федеральними центрами, з провідними експертами, профіль яких дозволяє їм консультувати даного пацієнта.

Навальний у комі: чи було отруєння насправдіІсторія з отруєнням Навального може виявитися інсценуванням, щоб повернути опозиціонера до публічного простору, вважає експерт.

«Всі вони вважають, що всі лікувально-діагностичні заходи були проведені правильно і в повному обсязі. Те, що нам вдалося його стабілізувати, мати ту клінічну картину, яка є - це хороша обережна прогностична ознака», - сказав Калиниченко.

Він також зазначив, що планів перевезення Навального до Москви поки що немає. Своєю чергою, телеграм-канал Mash повідомив, що дружина опозиціонера Юлія Навального і його офтальмолог Анастасія Васильєва прибули до Омську.

Васильєва раніше говорила, що Навальному може знадобитися лікування за кордоном. За її словами, «там простіше буде знайти конкретний токсин» - яким, на її думку, отруїли опозиціонера.

Як повідомлялося раніше, Навальний знаходиться в стані природної коми.

Також нагадаємо, в Кремлі відреагували на отруєння Навального.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: