Аваков назвав число співробітників МВС,що загинули на службі

Читать на русском
За минулий рік при виконанні службових обов'язків загинуло понад 20 співробітників системи МВС .
фото МВС

За минулий рік при виконанні службових обов'язків загинуло понад 20 співробітників системи Міністерства внутрішніх справ України.

Про це сьогодні повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков під час вшанування пам'яті працівників органів внутрішніх справ, які загинули під час служби, передає пресслужба МВС.

Зеленський про Іловайску трагедію: розслідування має показати результатПрезидент Володимир Зеленський сьогодні в Києві після церемонії з нагоди Дня пам'яті захисників України виступив зі зверненням.

За його словами, протягом року при виконанні своїх обов'язків загинули 23 правоохоронця. А всього за роки незалежності в Україні загинули 1690 правоохоронців, з них з початку проведення АТО/ООС - 462.

Міністр підкреслив, що професія правоохоронця завжди пов'язана з ризиком, тому її вибирають тільки мужні люди, які готові жертвувати заради спокою, порядку, закону, України.

Нагадаємо, в Україні в суботу, 29 серпня, відзначається День пам'яті захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Пам'ятну дату своїм указом встановив президент України Володимир Зеленський в 2019 році.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: