Частину траси Київ-Чоп перекриють через військові навчання

Читать на русском
У зв'язку з проведенням навчань 27 серпня буде перекрито рух на трасі Київ-Чоп. Про це повідомляє пресслужба повітряного командування Центр.
Фото - censor.net.ua

У зв'язку з проведенням навчань 27 серпня буде перекрито рух на трасі Київ-Чоп. Про це повідомляє пресслужба повітряного командування Центр.

«У зв'язку з проведенням планових навчань і переміщенням техніки, в четвер 27 серпня 2020 року з 16:00 до 19:00 рух транспорту на ділянці автодороги М-06 Київ-Чоп між селами Крупець і Михайлівка Радивилівського району буде обмежено», - йдеться в повідомленні.

Які міжнародні військові навчання за участі України заплановані на 2020 рікУ квітні мали б розпочатися спільні навчання військових України, Румунії, Великої Британії та Молдови. Під питанням також проведення навчань Сі Бриз – 2020, заплановані на червень-вересень 2020 року.

Як наголошується, ці навчання є необхідним елементом підготовки та відпрацювання певних завдань за призначенням авіаційних, зенітних ракетних та радіотехнічних військ з метою захисту суверенітету і цілісності України і її громадян.

До навчань залучається особовий склад і ОВТ, в тому числі авіаційна компонента військових частин повітряного командування Центр.

Нагадаємо, у Херсонській області у вересні пройдуть військові навчання.

Також прикордонники провели навчання в Чорному морі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: