Польща заборонила польоти до 43 країн, Україна в зоні ризику

Читать на русском
МЗС Польщі заборонив міжнародні польоти до 43 країн, і Україна ризикує потрапити до цього списку через погіршення ситуації з хворими на коронавірус.
mustafanayyem

25 серпня влада Польщі ухвалила постанову, за якою заборонені міжнародні польоти до 43 країн, і Україна ризикує потрапити до переліку заборонених країн, повідомляє пресслужба МЗС Польщі.

Через погіршення ситуації у світі і виникнення нових спалахів коронавірусних інфекцій МЗС Польщі радить утриматися від поїздок за кордон. У списку заборонених для відвідування країн поки немає України, проте, враховуючи тенденцію до зростання захворюваності, можливо, список буде розширено за рахунок нижчезазначених країн з показником понад 50 випадків на 100 тисяч осіб:

Албанія, Андорра, Аруба, Бельгія, Беліз, Британські Віргінські острови, Хорватія, Філіппіни, Франція, Гамбія, Гібралтар, Індія, Ліван, Лівія, Мальта, Марокко, Монако, Палестина, Парагвай, Пуерто-Ріко , Республіка Кабо-Верде, Румунія, Україна, Венесуела, Фарерські острови.

Список країн і територій, польоти до яких вже заборонені:

Саудівська Аравія, Аргентина, Вірменія, Багами, Бахрейн, Болівія, Боснія і Герцеговина, Бразилія, Чилі, Китай, Чорногорія, Домініканська Республіка, Еквадор, Гватемала, Гондурас, Ірак, Ізраїль, Катар, Казахстан, Киргизстан, Колумбія, Косово, Коста-Ріка, Кувейт, Люксембург, Північна Македонія, Мальдіви, Мексика, Молдова, Оман, Панама, Перу, Південна Африка, Кабо-Верде, Росія, Сербія, Сингапур, Сполучені Штати Америки, Сан-Томе і Прінсіпі.

Раніше в Україні почали стягувати збір за виліт пасажирів.

Нагадаємо, Грузія теж знову продовжила заборону на міжнародне авіасполучення.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: