Кабмін затвердив нового главу «Укрзалізниці»

Читать на русском
Кабінет міністрів призначив керівником Укрзалізниці главу наглядової ради аеропорту Бориспіль Володимира Жмака.
Владимир Жмакфото - facebook comvladimirzhmak

Кабінет міністрів України призначив керівником «Укрзалізниці» главу наглядової ради аеропорту «Бориспіль» Володимира Жмака.

Відповідне рішення прийнято на засіданні уряду 26 серпня. Про це повідомив представник уряду в парламенті Василь Мокан в Facebook.

«Укрзалізниця» у фактах і цифрахУЗ невдовзі має отримати нового очільника. В якому стані Укрзалізниця та чи вдасться йому виправити ситуацію на краще?

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль нагадав, що Володимир Жмак переміг в конкурсі на посаду глави УЗ і пройшов всі співбесіди.

«Керівника «Укрзалізниці» тут немає. Пропонується формально його узгодити, тому що наглядова рада обрала, законні процедури все пройдені. Всі співбесіди він пройшов. І з профільним міністерством, і я мав не одну співбесіду з усіма кандидатами, зокрема, з паном Жмаком», - зазначив Шмигаль.

Як відомо, Жмак є членом наглядової ради аеропорту «Бориспіль». До червня 2016 року був першим заступником голови Одеської ОДА.

Нагадаємо, в квітні 2020 року Кабмін звільнив з посади виконуючого обов'язки голови правління «Укрзалізниці» Марчека Желько. Новим тимчасово виконуючим обов'язки глави УЗ став Іван Юрик (член правління УЗ).

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: