В УЗ повідомили, де з 17 серпня не буде посадки пасажирів

Читать на русском
Укрзалізниця з наступного тижня, 17 серпня, призупиняє посадку пасажирів на станціях Самбір, Дубно та Клевань.
фото з відкритих джерел

«Укрзалізниця» з наступного тижня припиняє посадку пасажирів на трьох станціях у зв'язку з епідемічною ситуацією з коронавірусу.

Про це повідомила пресслужба УЗ в п'ятницю, 14 серпня.

Київ перейшов до «жовтої» зони карантину: почнуть діяти нові заборониУ Києві за минулу добу виявили 158 нових випадків коронавірусу. Через зростання рівня захворюваності столиця опинилася в жовтій зоні карантину. Починають діяти нові заборони й обмеження.

Так, згідно з рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, поїзди УЗ з 17 серпня і мінімум два тижні не будуть робити посадку пасажирів на станціях Самбір, Дубно та Клевань.

На цих станціях можна буде зробити тільки висадку.

Як уточнюється, з 17 серпня 00:01 буде закритий продаж квитків із зазначених станцій на шість пар поїздів: №98/97 Ковель - Київ, №49/50 Київ - Трускавець, №45/46 Ужгород - Лисичанськ, №231/232 Івано -Франківськ - Генічеськ, №217/218 Київ - Рахів, №743/744 Київ - Львів.

«Пасажири, які відмовляються від поїздки через закриття цих станцій для посадки, зможуть повернути квитки до залізничних кас або через інтернет і отримати 100% відшкодування їх вартості», - додали в УЗ.

Нагадаємо, 13 серпня Україну поділили на нові зони карантину.

Попереднього разу до списку «червоної зони» потрапили Луцьк і Тернопіль, і потягам УЗ було заборонено зупинятися в цих містах. Однак в Тернополі пасажири поїзда влаштували бунт.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: