Карантин в Україні можуть продовжити до 1 листопада

Читать на русском
Кабінет міністрів пропонує продовжити карантин в Україні до 1 листопада 2020 року. Причина - зростання рівня захворюваності на COVID-19.
kmu.gov.ua

Кабінет міністрів пропонує продовжити карантин в Україні до 1 листопада 2020 року.

Про це заявив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль на щоденній нараді в Офісі президента, передає пресслужба ОПУ у вівторок, 25 серпня.

Карантин і COVID-19: чому в Україні зростає рівень захворюваностіПоширення в Україні коронавірусної інфекції обумовлене низьким рівнем соціальної відповідальності, який залежить від поведінки політиків, вважає експерт.

Як повідомляється, така пропозиція надійшла від Кабміну, оскільки в Україні ситуація з коронавірусом не поліпшилася - тільки за минулу добу в країні виявили понад 1600 нових випадків COVID-19.

Зважаючи на негативну динаміку захворюваності, президент Володимир Зеленський підтримав необхідність запровадження превентивних заходів. Зокрема, заборона роботи нічних клубів та концертів.

«Але карантин має залишатися адаптивним і необтяжливим для підприємців. Малий і середній бізнес повинен мати можливість правильно організувати роботу в нових умовах», - додав Зеленський.

Як відомо, влітку Кабмін продовжив карантин в Україні до кінця серпня.

Нагадаємо, за минулу добу коронавірус в Україні виявили у 1658 осіб. При цьому було зафіксовано 25 летальних випадків, 346 пацієнтів одужали.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: