Президент змінив командування Сил спеціальних операцій

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський провів зустріч з новим командувачем Сил спеціальних операцій Збройних сил України. Ним став генерал-майор Григорій Галаган.
Фото - ОПУ.

Президент Володимир Зеленський провів зустріч з новим командувачем Сил спеціальних операцій Збройних сил України. Ним став генерал-майор Григорій Галаган, указ про призначення якого №358/2020 глава держави підписав 25 серпня.

Як інформує пресслужба ОПУ, іншим указом №357/2020 Зеленський звільнив з цієї посади Ігоря Луньова.

Президент пояснив, що в умовах дії перемир’я, яке нині триває, змінилися завдання Операції об’єднаних сил.

«Буде більше провокацій від проросійських бойовиків, тож і командування, і особовий склад ССО мають більше працювати над їхнім недопущенням і превентивними заходами. Також необхідне впровадження більш агресивних заходів протидії викликам, які постають, - адекватно реагувати на провокаційні дії з боку противника», – сказав глава держави.

Серед заходів, яких також має вжити новий командувач ССО, Володимир Зеленський назвав продовження розвитку всіх компонентів Сил спеціальних операцій.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що президент України Володимир Зеленський вірить, що бойові дії на окупованому Росією Донбасі закінчаться до кінця цього року.

Нагадаємо, що на Донбасі близько місяця немає бойових втрат.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: