Ситуація на Донбасі: ворог застосував БПЛА

Читать на русском
24 серпня, у День Незалежності України, на переважній більшості ділянок відповідальності наших підрозділів обстрілів противника зафіксовано не було.
Фото - штаб ООС.

24 серпня, у День Незалежності України, на переважній більшості ділянок відповідальності наших підрозділів обстрілів противника зафіксовано не було.

Водночас, минулої доби українськими військовослужбовцями задокументовано 1 факт порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації, інформує штаб ООС.

ОБСЄ виявила понад 260 порушень перемир'я на ДонбасіСпостерігачі СММ ОБСЄ на Донбасі з початку дії угоди про перемир'я зафіксували 262 порушення режиму припинення вогню.

Поблизу Майорська ворог застосував БПЛА для скидання пострілу ВОГ-17. Внаслідок цієї провокації бойових втрат та поранень серед особового складу Об’єднаних сил не було.

Від початку поточної доби, 25 серпня, у смугах відповідальності наших бойових бригад по всій лінії фронту обстрілів та інших порушень досягнутих домовленостей з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано. Режим тиші зберігається повною мірою.

Підрозділи, залучені до проведення операції Об’єднаних сил, продовжують неухильно дотримуватися умов режиму тиші та готові миттєво реагувати на будь-які зміни оперативної обстановки.

Раніше стало відомо, що президент України Володимир Зеленський вірить, що бойові дії на окупованому Росією Донбасі закінчаться до кінця цього року.

Нагадаємо, що на Донбасі близько місяця немає бойових втрат.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: