Лікарі назвали п'ять ймовірних діагнозів Навального

Читать на русском
Лікарі розглядають п'ять робочих діагнозів щодо стану Олексія Навального. Про це  повідомив головний лікар омської ЛШМД 1 Олександр Мураховський.
Фото з відкритих джерел.

Лікарі розглядають п'ять робочих діагнозів щодо стану Олексія Навального. Про це повідомив головний лікар омської ЛШМД №1 Олександр Мураховський.

«Ми всі боремося за життя нашого пацієнта. У нас на сьогодні п'ять робочих діагнозів. На жаль, я їх назвати не можу, бо є федеральний закон. Але можу сказати, що вони всі робочі, всі їх відпрацьовуємо», - сказав лікар, пише «РІА Новости».

Навальний у комі: чи було отруєння насправдіІсторія з отруєнням Навального може виявитися інсценуванням, щоб повернути опозиціонера до публічного простору, вважає експерт.

Мураховський повідомив, що Навальний все ще без свідомості і підключений до апарату ШВЛ.

Крім того, він прокоментував заяву директора «Фонду боротьби з корупцією» Івана Жданова про те, що, за словами представника транспортної поліції, в організмі Навального знайдено смертельну речовину, що становить небезпеку і для нього, і для оточуючих.

«Ви знаєте, я керуюся у своїй роботі офіційними документами. І ті офіційні документи, які мені прийшли з нашої хіміко-токсикологічної лабораторії, той спектр речовин, які апарат вже перевірив, всі негативні», - сказав Мураховський.

Нагадаємо, опозиційному політику і блогеру-антикорупціонеру Олексію Навальному стало зле в літаку, що прямував з Томська в Москву. Його ввели в стан природної коми.

Лікарі заборонили вивозити Навального з медзакладу, хоча Франція і Німеччина готові надати лікування і допомогу російському опозиціонеру Олексію Навальному. Також Франція готова надати Навальному притулок.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: