Єгипет посилив правила в'їзду для туристів

Читать на русском
Уряд Єгипту посилила правила в'їзду для туристів на всій території країни. З 1 вересня буде дозволений в'їзд туристам при наявності негативного ПЛР-тесту.
Фото - ukrinform.

Уряд Єгипту посилила правила в'їзду для туристів на всій території країни. З 1 вересня буде дозволений в'їзд туристам при наявності негативного ПЛР-тесту.

Про це повідомляє CNN.

Туризм в умовах COVID-19: як в Україні пройде туристичний сезонЧерез кризу коронавірусу українці менше будуть їздить за кордон і відпочиватимуть вдома, відмітив експерт.

За словами прем'єр-міністра Єгипту Мустафи Мадбули, таке рішення було прийнято у зв'язку зі збільшенням кількості випадків коронавіруса в деяких країнах.

Нагадаємо, в Єгипті ще з 8 серпня було введено обов'язкову наявність негативного ПЛР-тесту на коронавірус для туристів. Проте раніше був дозволений в'їзд без тесту в такі курортні міста Шарм-еш-Шейх, Хургада, Таба, Марса-Алам і Мерса-Матрух. Зараз правила будуть діяти на всю територію країни.

Як відомо, станом на 20 серпня в Україні виявили рекордну кількість нових випадків коронавірусу, за минулу добу заразилися ще 2 134 людини.

Всього за весь час пандемії в Україні захворіло 98 537 осіб, з них 50 441 одужали, летальних випадків — 2184.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: