Біля Авдіївки бойовики обстріляли позиції ООС

Читать на русском
На Донбасі від початку поточної доби був зафіксований один обстріл позицій українських військових з боку бойовиків. Втрат серед українських військових немає.
Фото - «Слово і діло».

На Донбасі від початку поточної доби був зафіксований один обстріл позицій українських військових з боку бойовиків. Втрат серед українських військових немає.

Про це повідомив на брифінгу речник прес-центру Міністерства оборони Максим Праута.

Динаміка обстрілів сил ООС: 334 порушення режиму припинення вогню в липніБойовики протягом липня 334 рази обстріляли українських військових. Режиму припинення вогню з 27 липня незаконні формування теж не дотримуються.

За його словами, провокаційний обстріл з боку бойовиків було здійснено близько 10 ранку поблизу Авдіївки. Використовувався крупнокаліберний кулемет.

Ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил (ООС) залишається повністю контрольованою.

«Бойових втрат і поранень серед особового складу Об'єднаних сил як за минулі, так і поточні добу не було», - додав Праута.

Нагадаємо, за минулу добу бойовики тричі порушили режим припинення вогню на Донбасі, при цьому всі обстріли були провокаційними.

Також на черговому засіданні Тристоронньої контактної групи (Україна, Росія, ОБСЄ) у форматі відеоконференції за участю нового очільника української делегації Леоніда Кравчука та першого заступника глави делегації Вітольда Фокіна було погоджено чотири нові ділянки розведення сил.

Сторони крім того досягли згоди щодо списків утримуваних осіб, які готуються до обміну.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: