Зарплати антикорупціонерів: скільки в липні заробили глави НАБУ, НАЗК і САП

Читать на русском

«Слово і діло» продовжує стежити не тільки за тим, як політики і чиновники виконують свої обіцянки, але і скільки вони заробляють. Сьогодні пропонуємо подивитися, скільки в минулому місяці заробили глави антикорупційних органів в Україні.

Найбільш високооплачуваним антикорупціонером червня став заступник глави Національного агентства з питань запобігання корупції Роман Сухоставець, який заробив 247 тис. 462 грн. Майже половину його зарплати становила оплата за відпустку і матеріальна допомога на оздоровлення – понад 119 тисяч.

Іван Пресняков з НАЗК заробив 131 тис. 795 грн, Олександр Стародубцев – 117 тис. 951 грн. Найскромніша зарплата в глави відомства Олександра Новікова – 54 тис. 253 грн.

Директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник заробив 140 тис. 824 грн, більшу частину цієї суми становила оплата за час відпустки. Його заступниця Тетяна Варварська отримала 103 тис. 303 грн, ще два заступники – по 47 тис. 230 грн.

У Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі зарплати порівняно з цим просто мізерні. Назар Холодницький заробив усього 6 тис. 160 грн, а його заступник Максим Грищук – 47 тис. 230 грн.

Нагадаємо, зарплати керівників антикорупційних органів за червень можна подивитися на нашій інфографіці.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: