Новий антирекорд: в Україні майже 2 тисячі випадків коронавірусу за добу

Читать на русском
В Україні за минулу добу зафіксовано 1847 нових випадків коронавірусу. Це нове рекордне число хворих за весь час пандемії.
Фото Слово і діло

В Україні за минулу добу зафіксовано 1847 нових випадків коронавірусу. Це рекордна кількість хворих за весь час пандемії.

Такі дані системи моніторингу поширення епідемії коронавірусу на електронній карті, створеній Головним ситуаційним центром України в Апараті Ради національної безпеки і оборони України.

Пандемія коронавірусу: скільки вакцин розробляється у світіУ світі зараз 28 вакцин від коронавірусу проходять клінічні дослідження, ще 138 – доклінічні.

Як повідомляється, вранці 15 серпня було виявлено 1847 нових випадків COVID-19. Це черговий антирекорд з захворюваності.

Найбільше нових випадків підтвердили за добу в Харківській (254), Чернівецькій (170), Львівській (166) областях та Києві (232).

Таким чином, на сьогоднішній день в Україні всього зафіксовано 89,7 тис. хворих на COVID-19. Всього з початку пандемії померли від інфекції 2 044 людини, з них 33 - за останню добу.

Нагадаємо, добою раніше в Україні зафіксували 1 732 випадки коронавірусної хвороби.

МОЗ 14 серпня оновило список небезпечних і безпечних країн з розповсюдження коронавірусу. До «червоної» зони увійшло 70 країн.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: