МОЗ закликало регіони підготуватися до другої хвилі коронавірусу

Читать на русском
МОЗ закликало регіони підготуватися до другої хвилі коронавірусу. Зокрема, мова йде про підготовку лікарень другої хвилі.
112 Україна

МОЗ закликало регіони підготуватися до другої хвилі коронавірусу. Зокрема, мова йде про підготовку лікарень другої хвилі.

Про це повідомив міністр Кабінету міністрів Олег Немчинов за підсумками засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Так, МОЗ закликало всі регіони терміново провести необхідну підготовку для того, щоб надавати медичну допомогу хворим COVID-19.

Пандемія коронавірусу: скільки вакцин розробляється у світіУ світі зараз 28 вакцин від коронавірусу проходять клінічні дослідження, ще 138 – доклінічні.

«Для цього комісія доручила якомога швидше укласти договори з Національною службою здоров'я лікарням другої хвилі, які долучаються до лікування хворих COVID-19», - йдеться в повідомленні.

Крім цього, комісія висловила стурбованість стрімким зростанням захворювання в Івано-Франківській, Львівській, Чернівецькій, Рівненській та Одеській областях. Місцевій владі рекомендували посилити інформування населення та запобіжні заходи.

Нагадаємо, в Запоріжжі зафіксували спалах коронавірусу серед студентів іноземного факультету державного медичного університету. Захворіли близько 30 осіб.

Також відзначимо, в Києві за добу виявили понад 230 випадків коронавірусу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: