У столиці Білорусі поновилися сутички -– відео

Читать на русском

Сьогодні ввечері в Мінську поновилися сутички між активістами та силовиками. В одному з мікрорайонів силовики застосували зброю.
Фото: Максим Мирович

Сьогодні ввечері в Мінську поновилися сутички між активістами та силовиками. В одному з мікрорайонів силовики застосували зброю.

Про це пише TUT.BY.

Так, інцидент стався в районі Грушівка. На відео видно, як два мікроавтобуси та поліцейський автомобіль під'їжджає до будівлі, на даху якої знаходиться один із демонстрантів. Під час того, як силовики біжать до будівлі, чоловік з даху кинув пакет з водою, котрий влучив в голову правоохоронцю. Після цього один з омонівців застосував зброю.

Про постраждалих поки що інформації не надходило.

Задержания со стрельбой на Грушевке вечером 12 августаTUT.BY. Политика

Ще на одному оприлюдненому відео з Мінська видно, як двоє співробітників ДАІ намагаються провести силове затримання людини. У цей момент в один з міліцейських автомобілів, який знаходився на околиці дороги, врізався цивільний позашляховик. Після цього людина в балаклаві спробувала вибити вікно позашляховика, після чого автомобіль спробував сховатися. Водночас міліцейський автомобіль намагався протаранити позашляховик, проте врізався в інший автомобіль, який проїжджав по дорозі.

Силовики протаранили гражданский автомобильTUT.BY. Политика

Нагадаємо, протести в Білорусі не вщухають з вечора 9 серпня.

За останніми даними, за три дні силовики затримали 6 тисяч осіб, близько половини з них - в Мінську.

При цьому в Вітебську були затримані дев'ять громадян України, але їх вже відпустили. Також стало відомо, що був побитий український фотокореспондент. У лікарні йому надали необхідну медичну допомогу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: