Шмигаль розповів про підготовку до другої хвилі COVID-19

Читать на русском
Уряд продовжує готуватися до другої хвилі коронавірусу. Перевіряється готовність лікарень, також планується збільшувати число ліжок.
фото LIGA.net

Уряд продовжує готуватися до другої хвилі коронавірусної хвороби. Перевіряється готовність лікарень, також планується збільшувати число койко-місць.

Про це сьогодні на засіданні Кабміну заявив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

Друга хвиля COVID-19: як уряд повинен реагувати на посилення епідеміїДругу хвилю коронавірусу уряд повинен бути контролювати в режимі постанов та через запровадження відповідальності за порушення дотримання карантинних заходів, вважає експерт.

«Уряд зі свого боку продовжить готуватися до другої хвилі епідемії. За моїм дорученням повинна бути перевірена готовність лікарень другої хвилі, койко-місця повинні бути обладнані всім необхідним. Надзвичайно важливо обладнати якомога більшу кількість ліжок доступом стаціонарного кисню», - зазначив Шмигаль.

Він уточнив, що керівництво на місцях має за два тижні підготувати кисень в лікарнях.

Відзначимо, на минулих вихідних президент України Володимир Зеленський дав екстрене доручення Кабміну через ситуацію з коронавірусом.

Уряд доручив комісії ТЕБ та НС працювати в щоденному режимі, щоб оперативніше реагувати на виклики.

Нагадаємо, за словами головного санітарного лікаря України, нові спалахи COVID-19 прогнозуються під час епідсезону грипу та ГРВІ - з жовтня по квітень.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: