У ЗСУ новий летальний випадок COVID-19

Читать на русском
У Збройних силах України за минулу добу зафіксували нову смерть від коронавірусної хвороби, загалом виявили 11 нових випадків.
facebook.com/Ukrmilitarymedic

У Збройних силах України за минулу добу зафіксували нову смерть від коронавірусної хвороби, загалом виявили 11 нових випадків.

Про це в неділю, 9 серпня, повідомило командування медичних сил ЗСУ.

З них в госпіталях перебуває три людини. Їх стан оцінюється як задовільний, пацієнти отримують необхідне лікування, відмічається в повідомленні.

На лікуванні вдома під наглядом медичної служби знаходиться вісім військових і службовців ЗСУ. При цьому за минулу добу зареєстровано летальний випадок в Житомирській області.

Там вранці 9 серпня померла працівник ЗСУ, яка раніше перебувала вдома на амбулаторному лікуванні з діагнозом COVID-19. У зв'язку з погіршенням стану 2 серпня вона була госпіталізована в Житомирську центральну міську лікарню №1 і з 3 серпня підключена до апарату ШВЛ.

Станом на ранок 9 серпня в Збройних силах України на COVID-19 хворіє 305 осіб. Всього за час епідемії в ЗСУ видужала 681 особа, летальних випадків - шість.

На ізоляції перебувають 795 осіб. При цьому у 172 військовослужбовців ізоляція закінчується в найближчі три доби.

Нагадаємо, в Україні після чотириденного зростання рівня захворюваності на коронавірус був зафіксований спад - за минулу добу виявлено 1199 інфікованих.

Раніше повідомлялося, що станом на суботу, 8 серпня, в більшості областей України лікарні першої хвилі справляються з помірним зростанням числа хворих коронавірусом. У трьох областях завантаженість лікарень перевищує 40%.

Також відзначимо, Зеленський дав термінове доручення Кабміну через ситуацію з коронавірусом.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: