Аварія літака в Індії: кількість жертв зросла

Читать на русском
В результаті аварії індійського лоукостера Air India Express в місті Кожикоде загинули 20 осіб, понад 140 отримали травми.
Фото: EPA-EFE/CIVIL DEFENSE

В результаті аварії індійського лоукостера Air India Express в місті Кожикоде в штаті Керала загинули 20 осіб, понад 140 отримали травми.

Про це, в суботу, 8 серпня, повідомляє Hindustan Times.

Літак місії ООН здійснив жорстку посадку в Малі, є постраждаліНа півночі Малі в місті Гао у понеділок, 3 серпня, здійснив жорстку посадку літак багатопрофільної комплексної місії ООН зі стабілізації у цій країні.

Видання уточнює, що всього на борту лайнера знаходилася 191 особа. Загинули 20, серед яких - обидва пілоти лайнера. З 140 травмованих - 15 осіб отримали серйозні травми.

Як уточнив міністр цивільної авіації Індії Хардіп Сінгх Пурі, рятувальні операції вже завершені, і постраждалі отримують медичну допомогу. Їх розподілили в 13 лікарень міст Кожикоде і Малаппурам.

Нагадаємо, під час посадки в аеропорту Кожикоде йшов сильний дощ. В Управлінні цивільної авіації Індії (DGCA) повідомили, що літак на великій швидкості виїхав за межі злітно-посадочної смуги, впав в ущелину і розвалився. Загоряння не сталося.

Це був вивізний рейс з Дубаю, котрий привіз додому застряглих в інших країнах через коронавірус громадян. Аеропорт зараз закритий.

Раніше повідомлялося про 17 жертв.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: