Білорусь готова співпрацювати з Україною щодо питання затриманих бойовиків – Лукашенко

Читать на русском
Правоохоронні органи Білорусі співпрацюватимуть з Україною і Росією з питання затриманих під Мінськом бойовиків в рамках підписаних міжнародних угод.
Фото Ліга

Правоохоронні органи Білорусі співпрацюватимуть з Україною і Росією з питання затриманих під Мінськом бойовиків у рамках підписаних міжнародних угод.

Про це в середу, 5 серпня, повідомила адміністрація президента Білорусі, пише Белта.

Відзначається, що президент України Володимир Зеленський в телефонній розмові з главою Білорусі Олександром Лукашенком торкнувся питання про затриманих у Білорусі бойовиках.

«Він поінформував, що вони брали участь у бойових діях на Донбасі та українська прокуратура веде розслідування за цими фактами», - йдеться в повідомленні президентської адміністрації Білорусі.

«Олександр Лукашенко своєю чергою зазначив, що правоохоронні органи співпрацюватимуть з цього питання у рамках підписаних з Росією та Україною міжнародних угод», - повідомили в пресслужбі Лукашенка.

Як повідомлялося, президент України Володимир Зеленський провів телефонні переговори з президентом Білорусі Олександром Лукашенком щодо затриманих під Мінськом бойовиків.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: