Зведення ООС: бойовики тричі обстріляли українські позиції

Читать на русском
Проросійські збройні формування на Донбасі за минулу добу здійснили 3 обстріли, бойових втрат і поранених зі складу ЗСУ немає.
пресслужба ООС

Проросійські збройні формування на Донбасі за минулу добу здійснили 3 обстріли, бойових втрат і поранених зі складу ЗСУ немає.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

«Зранку (3 серпня — ред.) один провокативний постріл зі станкового протитанкового гранатомету ворог здійснив біля Південного, а в обідню пору декілька неприцільних пострілів зі стрілецької зброї було чутно неподалік Мар’їнки. Ще один постріл із підствольного гранатомету пролунав поблизу Майорська. На усіх інших ділянках фронту режим припинення вогню зберігався у повній мірі», — повідомили у штабі, та додали, що українські військовослужбовці на провокації з боку противника вогонь у відповідь не відкривали.

Серед особового складу Об’єднаних сил бойових втрат та поранень немає.

Від початку поточної доби обліковано 1 провокацію зі сторони ворога. Посеред ночі противник здійснив один постріл із підствольного гранатомету біля населеного пункту Піски.

«У відповідь на провокацію наші захисники вогонь не відкривали. Ситуація залишається повністю контрольованою українськими воїнами», — додали у повідомленні штабу.

Додається, що за заявками місцевих адміністрацій, рятувальники ОС ремонтують пошкоджені внаслідок артилерійських обстрілів попередніх років будинки виконуючи роботи різного ступеня важкості. «З початку проведення ООС було відновлено 890 таких будинків», — повідомили у штабі ООС.

На контрольних пунктах виїзду-виїзду особовий склад Об’єднаних сил надав медичну та іншу допомогу більше сорока громадянам України, а вогнеборці зі складу ОС за добу загасили 21 пожежу.

Раніше повідомлялося, що перемир'я на Донбасі з 27 липня відрізняється від попередніх відсутністю обстрілів з важкого озброєння і втрат серед ЗСУ.

Нагадаємо, режим припинення вогню був узгоджений ТКГ і почав діяти з 27 липня. Щодоби на Донбасі фіксують 1-2 ворожих обстріли. Абсолютної тиші не було поки жодного дня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: