Стала відома вимога чоловіка, який погрожує вибухом у Києві

Читать на русском
Чоловік, який захопив відділення банку в Києві, вимагає, щоб до нього допустили представників ЗМІ, яким він дасть інтерв'ю.
facebook.com/kievtypical

Чоловік, який захопив відділення банку в бізнес-центрі «Леонардо» в Києві вимагає, щоб до нього допустили представників ЗМІ.

Про це заявив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко в ефірі телеканалу «Україна 24».

Теракт у Луцьку: чи варто було Зеленському говорити з терористомЗа рішення говорити з терористом Зеленський понесе політичну відповідальність, проте в цій ситуації таке рішення не можна називати хибним, вважає експерт.

За його словами, переговори поліції і зловмисника тривають. Чоловік вимагає, щоб до нього допустили засоби масової інформації, яким він дасть інтерв'ю.

«Поліція оточила місце операції. Зараз зі злочинцем ведуться переговори. Ми вимагаємо, щоб він здався. Він вимагає, щоб до нього допустили засоби масової інформації, щоб він дав інтерв'ю. Ситуація розгортається за сценарієм, як це було в Луцьку», - повідомив Геращенко.

При цьому він додав, що правоохоронці поки точно не знають, чи є в чоловіка зброя або вибухівка.

Нагадаємо, в Києві сьогодні вдень до відділення АТ «Універсал Банк» в Шевченківському районі (БЦ «Леонардо») зайшов невідомий чоловік і заявив, що у нього в рюкзаку знаходиться бомба.

За словами Геращенка, всі співробітники банку покинули банк, а керівник відділення залишився в будівлі за власним бажанням.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: