Нападник на банк у центрі Києва перебував на обліку в психлікарні

Читать на русском
Громадянин Узбекистану Сухроб Карімов, який сьогодні погрожував підірвати відділення банку в Києві, перебував на обліку в психоневрологічній лікарні.
facebook.com/anton.gerashchenko.7

Громадянин Узбекистану Сухроб Карімов, який сьогодні погрожував підірвати відділення банку в Києві, перебував на обліку в психоневрологічній лікарні.

Про це повідомив заступник глави Міністерства внутрішніх справ Антон Геращенко в Facebook.

З'явилося відео затримання київського злочинцяУ мережі опублікували відео затримання злочинця банку в Києві. Операцію успішно провели співробітники спецпідрозділу Служби безпеки України Альфа.

За його словами, ще в дитинстві Карімову поставили діагноз «олігофренія».

«За інформацією з батьківщини терориста - Узбекистану, Сухроб Карімов з 1998 року перебував на психоневрологічному обліку з діагнозом «Олігофренія». Цей діагноз був йому поставлений, коли йому було всього лише 10 років», - написав заступник голови МВС.

Геращенко уточнив, що в Україні Карімов вів до сьогоднішнього дня спокійний спосіб життя, до кримінальної відповідальності не притягувався.

Заступник глави МВС також додав, що вибухотехніки відпрацювали приміщення банку в БЦ «Леонардо», яке погрожував підірвати зловмисник. Вибухонебезпечних предметів не виявлено.

Нагадаємо, у Києві сьогодні вдень до відділення АТ «Універсал Банк» в Шевченківському районі (БЦ «Леонардо») зайшов чоловік і заявив, що в нього в рюкзаку знаходиться бомба і зажадав викликати поліцію.

Силовики почали переговори зі злочинцем і ввели в дію спецоперацію «Бумеранг». Однак чоловік наполягав на зустрічі зі ЗМІ, яким хотів дати інтерв'ю.

Пізніше до нього пустили журналістів, під час спілкування з якими Карімов і був затриманий.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: