Київський бізнес-центр перевіряють вибухотехніки після затримання зловмисника

Читать на русском
У Києві в будівлі бізнес-центру Леонардо на вулиці Володимирській силовики проводять перевірку на наявність вибухонебезпечних речовин.
facebook.com/kievtypical

У Києві в будівлі бізнес-центру «Леонардо» на вулиці Володимирській силовики проводять перевірку на наявність бомби після затримання чоловіка, що погрожував вибухом.

Про це повідомляє пресцентр СБУ в Telegram у понеділок, 3 серпня.

Захоплення банку в Києві: правоохоронці відкрили провадженняПравоохоронці відкрили кримінальне провадження у зв'язку з повідомленням про підготовку терористичного акту в приміщенні Універсал Банку.

«Зараз проводиться перевірка приміщення на вибухонебезпечні предмети», - йдеться в повідомленні.

Разом з тим глава Головного управління СБУ в Києві та Київській області Олег Головаш повідомив, що у самого зловмисника вибухівку не знайшли, проте були виявлені «елементи, приводи і складові в його речах, які свідчать про можливу наявність вибухового пристрою і можливість віддалено привести його в дію».

Нагадаємо, в Києві сьогодні вдень до відділення АТ «Універсал Банк» в Шевченківському районі (БЦ «Леонардо») зайшов чоловік і заявив, що у нього в рюкзаку знаходиться бомба і зажадав викликати поліцію.

Силовики почали переговори зі злочинцем і ввели в дію план спеціальної операції «Бумеранг». Пізніше стало відомо про вимоги зловмисника. Чоловік наполягав на зустрічі зі ЗМІ, яким хотів дати інтерв'ю.

У МВС оприлюднили фото нападника і інформацію про нього. Зловмисником виявився громадянин Узбекистану - Карімов Сухроб Рахманович, 1988 року народження.

Пізніше до нього пустили журналістів, під час спілкування з якими Карімов і був затриманий.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: