Захоплення банку в Києві: з'явилося фото зловмисника

Читать на русском

Оприлюднено фото чоловіка, який захопив відділення банку в Києві і загрожує вибухом. Зловмисником виявився громадянин Узбекистану.
фото - Прямий ефір Pavlovsky News

Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко оприлюднив фото чоловіка, який захопив відділення банку в Києві і загрожує вибухом. Зловмисником виявився громадянин Узбекистану.

Про це Геращенко написав на своїй сторінці в Facebook.

«За попередньою інформацією, особою, що погрожує терористичним актом, є громадянин Узбекистану - Карімов Сухроб Рахманович, 25.03.1988 р.н. Судячи з його соціальних мереж - це психічно неврівноважена людина. Терорист заявляє, що в його рюкзаку є великий заряд вибухівки який здетонує якщо його вб'ють, оскільки до його ноги причеплений трос, який прив'язаний до детонатора», - написав Геращенко.

За словами заступника глави МВС, силовики поки не знають, наскільки серйозні наміри чоловіка. Переговори зі зловмисником тривають.

На місці створено оперативний штаб СБУ і поліції. Введено в дію план спеціальної операції СБУ «Бумеранг».

Нагадаємо, в Києві сьогодні вдень до відділення АТ «Універсал Банк» в Шевченківському районі (БЦ «Леонардо») зайшов чоловік і заявив, що у нього в рюкзаку знаходиться бомба. Попередньо відомо, що він відпустив усіх співробітників банку. Зараз з ним тільки керівник відділення.

Пізніше стало відомо про вимогу зловмисника.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: