Білорусь перекидає додаткові сили на кордон з РФ

Читать на русском
Влада Білорусі вирішила перекинути військові сили на кордони, зокрема з Росією. 
Такі запобіжні заходи прийняті на засіданні Ради безпеки країни під головуванням президента Олександра Лукашенка після затримання 32 бійців приватної військової компанії Вагнера.
Дзеркало тижня

Влада Білорусі вирішила перекинути військові сили на кордони, зокрема з Росією. Такі запобіжні заходи прийняті на засіданні Ради безпеки країни під головуванням президента Олександра Лукашенка після затримання 32 бійців приватної військової компанії Вагнера.

Про це в середу, 29 липня, повідомило місцеве Радіо Свобода.

Серед затриманих осіб, через яких «посилено й оперативно прикривають державні кордони», виділяються снайпери, підривники та айтішники, повідомив секретар Радбезу Андрій Равка.

«І (прикриваємо), зокрема, кордон з Російською Федерацією в рамках вивчення обстановки, відстеження осіб, які перетинають державний кордон, зокрема на зеленому кордоні. Ці сили будуть суттєво посилені», - заявив чиновник.

Також у білоруському Радбезі вирішили підвищити заходи безпеки на масових заходах, особливо пов'язаних із виборчою кампанією.

Нагадаємо, в Білорусі заявили, що в країну прибуло понад 200 бойовиків для дестабілізації обстановки в період виборчої кампанії. На цей час відомо про 33 затриманих.

Також на затримання бойовиків відреагував президент Олександр Лукашенко.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: