Зеленському передали на підпис закон про гральний бізнес

Читать на русском
Закон Про державне регулювання діяльності з організації та проведення азартних ігор переданий на підпис президенту Володимиру Зеленському.
Офіс президента

Закон «Про державне регулювання діяльності з організації та проведення азартних ігор» переданий на підпис президенту Володимиру Зеленському.

Про це свідчать дані на сайті парламенту у вівторок, 28 липня.

У графі «Дата і стан проходження» зазначається, що 27 липня спікер Ради Дмитро Разумков підписав закон, а 28 липня документ спрямований на підпис президентові.

Серед основних пунктів закону – запровадження кримінальної відповідальності за організацію азартних ігор без ліцензії, дозвіл розташовувати зали з ігровими автоматами тільки в готелях, які мають три, чотири або п'ять зірок, регулювання «класичних» лотерей і вікові обмеження (грати в азартні ігри зможуть особи віком від 21 року). Запроваджуються обмеження щодо реклами гральних закладів, зокрема забороняється рекламувати азартні ігри як спосіб легкого збагачення.

Нагадаємо, 14 липня Верховна рада проголосувала за легалізацію грального бізнесу в Україні.

Також відзначимо, у парламенті зареєстрували два проєкти постанови про скасування ухвалення закону про легалізацію грального бізнесу в Україні.

21 липня Верховна рада відхилила три проєкти постанов, які блокували підписання закону про гральний бізнес.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: