Частина Києва залишилася без світла: в КМДА назвали причину

Читать на русском
Увечері в понеділок, 27 липня, частина міста Києва залишилася без світла. Зупинилися тролейбуси, перестали працювати світлофори.
Портал Акцент

Увечері в понеділок, 27 липня, частина міста Києва залишилася без світла. Зупинилися тролейбуси, перестали працювати світлофори.

Про це повідомляє Інформатор.

Електроенергія зникла близько 19:00. Якщо в Голосіївському районі світло зникло і через 10 хвилин з'явилося, то частина Шевченківського, Печерського та Солом'янського району станом на 19:25 все ще були знеструмлені.

Жителі Позняків відзначають, що у них теж був стрибок напруги, на декілька хвилин світло зникло, але потім ввімкнулось.

Як змінювалася вартість електроенергії за час незалежності УкраїниЗ 2017 року Україна незмінний тариф на електроенергію – 1,68 гривень за кіловат. У Кабміні запевняють, що підвищувати його не будуть.

На Березняках двічі зникало світло на кілька хвилин. У ТРЦ Ocean Plaza через відсутність світла людей евакуювали з будівлі. Через світлофори, котрі не працювали, на дорогах - колапс, регулювальників немає. Тролейбуси теж зупинилися.

Ситуацію з відсутністю світла підтвердили в КМДА.

«У Печерському, Голосіївському та Солом'янському районах можуть бути перебої з електропостачанням. Міські служби усувають пошкодження обладнання на ТЕЦ-5. Проводиться перепідключення споживачів. Орієнтовний термін виконання робіт - 3:00. Частина споживачів Печерського, Голосіївського та Солом'янського районів тимчасово залишаються без електропостачання, деякі споживачі - без водопостачання», - повідомили в КМДА.

Раніше президент підписав закон про списання боргів на оптовому ринку електроенергії.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: