У штабі розповіли про ситуацію на Донбасі напередодні перемир'я

Читать на русском
У неділю, 26 липня, російські найманці на Донбасі чотири рази обстріляли українські позиції. Втрат серед українських захисників немає.
flickr.com/ministryofdefenceua

У неділю, 26 липня, російські найманці на Донбасі чотири рази обстріляли українські позиції. Втрат серед українських захисників немає.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства оборони.

Обстріли зафіксовані поблизу Авдіївки, Водяного і Широкино.

Карта ООС: ситуація на сході України на 26 липняСитуація на сході країни станом на 26 липня 2020 року за даними РНБО України, пресцентру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

У ранкову пору противник обстріляв позиції українських захисників поблизу Авдіївки, при цьому використовуючи міномети калібру 82 мм, ручні протитанкові гранатомети і великокаліберні кулемети, а з гранатометів різних систем ворог вів обстріл опорних пунктів Об'єднаних сил поблизу населених пунктів Водяне і Широкино.

Крім того, по захисниках Водяного російські окупанти застосували безпілотний літальний апарат, з якого скинули гранатометний постріл ВОГ-17.

Нагадаємо, з 27 липня на Донбасі набуває чинності угода про повне припинення вогню, яке узгодили в рамках Тристоронньої контактної групи.

Раніше в ОБСЄ відреагували на домовленість про припинення вогню на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: