Представники РФ у Мінську не здатні домовлятися - Резніков

Читать на русском
Представникам Росії в ТКГ в Мінську слід навчитися домовлятися. Але ще більш плачевна ситуація з укладанням угод - у представників окупаційних адміністрацій Донбасу.
facebook.com alex.reznikoff

Представникам Росії в ТКГ в Мінську слід навчитися домовлятися. Але ще більш плачевна ситуація з укладанням угод - у представників окупаційних адміністрацій Донбасу.

Про це в інтерв'ю журналу Фокус заявив віцепрем'єр-міністр - міністр з питань реінтеграції окупованих територій Олексій Резніков.

За його словами, російським представникам, щоб «вийти з цієї історії зі збереженням обличчя», потрібно навчитися домовлятися.

Прорив у ТКГ: чи вдасться «припинити стріляти»Досягти результату в переговорах без зміни розстановки сил неможливо, тому результати переговорів ТКГ не можна називати успішними.

«Люди, які в цьому процесі шість років, не здатні на це», - заявив Резніков.

Він також зазначив, що крім офіційних представників делегації РФ, на переговорах присутні також представники окупаційних адміністрацій Донбасу.

«Вони взагалі не здатні сказати «так», «давайте спробуємо», вони завжди знайдуть можливість сказати «ні», звинувативши в цьому Україну. Навіть якщо з'явиться зверху політична воля, вони будуть буксувати», - сказав віцепрем'єр.

Резніков вважає, що для подальшого просування в питаннях миру на Донбасі представників у російській делегації треба поміняти.

«Найпростіша річ, яка може щось змінити - ротація. Україна підняла рівень представництва, показала, що готова брати на себе відповідальність», - нагадав Резніков.

Раніше Резніков пояснив прорив в мінському процесі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: