Ситуація на Донбасі: 3 обстріли, втрат немає

Читать на русском
У п'ятницю, 24 липня, в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі незаконні збройні формування Російської Федерації три рази порушили режим припинення вогню.

У п'ятницю, 24 липня, в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі незаконні збройні формування Російської Федерації три рази порушили режим припинення вогню. Окупанти продовжують застосовувати заборонене мінськими угодами озброєння.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

Карта ООС: ситуація на сході України на 24 липняСитуація на сході країни станом на 24 липня 2020 року за даними РНБО України, пресцентру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Так, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід, бойовики тричі обстрілювали опорні пункти українських військовослужбовців неподалік Старогнатівці. Окупанти застосували міномети калібру 120 мм і 82 мм, станкові протитанкові гранатомети і великокаліберні кулемети.

«За поточну добу, в результаті обстрілу противника, втрат серед українських захисників немає», - йдеться в повідомленні.

На ділянках розведення обстрілів зафіксовано не було.

Як раніше повідомлялося, бойовики поновлюють пропуск в районі КПВВ «Новотроїцьке».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: