У Білорусі через коронавірус зменшили кількість спостерігачів за виборами

Читать на русском
У Білорусі під час президентської виборчої кампанії зменшать кількість спостерігачів на дільницях для голосування через епідеміологічну ситуацію у зв’язку з COVID-19.
Фото - Белта.

У Білорусі під час президентської виборчої кампанії зменшать кількість спостерігачів на дільницях для голосування через епідеміологічну ситуацію у зв’язку з COVID-19.

Про це з посиланням на рішення ЦВК країни повідомляє БЕЛТА.

Незмінні президенти: лідери яких держав перебувають при владі понад 10 роківЛідери не тільки африканських держав затримуються при владі на кілька десятиліть. Президенти Білорусі та Таджикистану очолюють країни вже понад чверть століття.

Голова ЦВК Білорусі Лідія Єрмошина запропонувала на період проведення виборчої кампанії зменшити кількість спостерігачів в основний день голосування до п'яти, а під час дострокового голосування – до трьох.

Ці зміни не стосуються міжнародних спостерігачів, довірених осіб кандидатів у президенти, депутатів Палати представників і членів Ради Республіки Білорусь, депутатів місцевих рад, а також зареєстрованих ЗМІ.

Нагадаємо, президентські вибори в Білорусі призначені на 9 серпня.

Дострокове голосування на виборах відбудеться з 4 по 8 серпня. Підсумки Центрвиборчком повинен підвести не пізніше 19 серпня.

Кандидатами на виборах президента Білорусі офіційно зареєстровано п'ять осіб: чинний глава держави Олександр Лукашенко, Світлана Тихановська, ексдепутатка Анна Канопацька, лідер кампанії «Говори правду» Андрій Дмитрієв і глава партії «Білоруська соціал-демократична Грамада» Сергій Черечень.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: