Лукашенко заявив, що Білорусь здолала коронавірус

Читать на русском
Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що система охорони здоров'я країни впоралася із навантаженням на тлі пандемії.

Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що система охорони здоров'я країни впоралася із навантаженням на тлі пандемії.

На думку Лукашенка, Білорусь фактично здолала коронавірус, пише БелТА.

Назарбаєв і президент Гондурасу: хто з політиків захворів на коронавірусКоронавірусом, зокрема, заразилися Нурсултан Назарбаєв, президент Гондурасу й російський прем'єр.

Президент вважає, що вжиті урядом дії для недопущення поширення вірусу були правильними. За його словами, Білорусь продемонструвала політичну розсудливість і народну мудрість у боротьбі з інфекцією.

Нагадаємо, в Україні знову зросла кількість випадків захворювання на коронавірус. За минулу добу вірус виявили у 889 осіб, зафіксовано 12 летальних випадків.

На ранок четверга, 2 липня, у світі 10,6 млн осіб інфіковані COVID-19. Кількість померлих від інфекції складає 515 646. Одужали 5,4 млн людей.

Респіраторну хворобу COVID-19 вперше зафіксували в китайській провінції Хубей наприкінці 2019 року. Всесвітня організація охорони здоров’я визнала поширення хвороби пандемією.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: