У МОН розповіли, де діти зможуть піти до школи 1 вересня

Читать на русском
Відповідно до нових правил адаптивного карантину, 1 вересня до школи зможуть піти діти тих регіонів, які відповідають критеріям.

Відповідно до нових правил адаптивного карантину, 1 вересня до школи зможуть піти діти тих регіонів, які відповідають критеріям. Школи не відкриють лише у регіонах «червоної зони».

Про це повідомила заступниця міністра освіти та науки Любомира Мандзій в ефірі телеканалу «Україна 24».

У МОЗ розповіли про правила відвідування шкіл з вересняНавчання в школах з 1 вересня. Серед нових правил – обов'язкове вимірювання температури працівників школи й учнів, а також використання антисептиків.

За словами Мандзій, у регіонах «зеленої», «жовтої» та «помаранчевої» зони діти зможуть піти до школи вже з 1 вересня.

«Якщо ваша територія потрапить у зелений, жовтий або помаранчевий рівень - ви можете бути впевнені, що діти 1 вересня сядуть за шкільні парти. Тільки в червоному рівні є заборона відвідування установ освіти», - пояснила вона.

Нагадаємо, в рамках нових правил адаптивного карантину Україна буде розділена на чотири зони за рівнем поширення коронавірусу; у зонах діятимуть свої обмеження.

Сьогодні Кабінет міністрів на засіданні ухвалив рішення про продовження адаптивного карантину в Україні ще на один місяць – до 31 серпня 2020 року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: