Школи з 1 вересня запрацюють, але з деякими винятками – Ляшко

Читать на русском
В Україні школи запрацюють з 1 вересня в звичайному режимі. Винятком стануть заклади в червоній зоні - їх можуть тимчасово закривати.

Школи запрацюють з 1 вересня в звичайному режимі, крім шкіл в районах з підвищеним рівнем захворюваності коронавірусом (червоній зоні).

Про це сказав головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко в ефірі ток-шоу «Свобода слова Савіка Шустера».

У МОЗ розповіли про правила відвідування шкіл з вересняНавчання в школах з 1 вересня. Серед нових правил – обов'язкове вимірювання температури працівників школи й учнів, а також використання антисептиків.

«Школи запрацюють з 1 вересня в звичайному режимі. Тільки там, де буде червона зона - будуть закриватися школи. Червона зона в цих районах - це щось не буде надзвичайного, ми вже знаємо, що таке епідпоріг, не такий як у нас завжди був для грипу та грипоподібних захворювань. Тобто, якщо червона зона - школа закривається на певний період часу, стабілізуються показники і школа відкривається. Широкого закриття шкіл на території країни не буде відбуватися, якщо не буде перевищено епідпоріг щодо грипу та грипоподібних захворюваннь», - сказав він.

Нагадаємо, раніше в комітеті ВР розповіли, яким бачать навчання в школах з 1 вересня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: