У центрі Луцька пролунало кілька вибухів

Читать на русском
У центрі Луцьку пролунало декілька вибухів біля того місця, де терорист Максим Кривошей утримує автобус із заручниками. Постраждалих у результаті вибухів немає.
konkurent.ua

У центрі Луцьку пролунало декілька вибухів біля того місця, де терорист Максим Кривошей утримує автобус із заручниками. Постраждалих у результаті вибухів немає.

Про це повідомляє місцеве видання volynpost.

Захоплення заручників в Луцьку: що стоїть за терактом на ВолиніПравоохоронні органи України не мають досвіду вирішення подібних ситуацій в мирних умовах, тому інцидент з терактом в Луцьку можна вважати першим подібним випадком за весь час, вважає експерт.

Повідомляється, що були підірвані три вибухових пакети. При цьому з місця надзвичайної ситуації час від часу лунають постріли.

Тим часом в поліції відзначають, що вибухотехніки ГУНП у Волинській області знешкодили одну гранату, яку викинув зловмисник. Центр Луцька залишається перекритим.

Нагадаємо, сьогодні в Луцьку озброєний чоловік захопив рейсовий автобус «Берестечко - Красилівка» і взяв пасажирів в заручники. За інформацією ЗМІ, він прикував людей наручниками до крісел маршрутки.

За даними СБУ, в салоні автобуса приблизно десять заручників, даних про постраждалих немає. З загарбником ведуть переговори, центр Луцька перекритий. На місце надзвичайної події прибув голова МВС Арсен Аваков.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: