Захоплення заручників у Луцьку: з автобуса звільнили 3 особи

Читать на русском
Президент України Володимир Зеленський поговорив з луцьким терористом Максимом Кривошем. Після розмови злочинець погодився відпустити трьох заручників.

Президент України Володимир Зеленський поговорив з луцьким терористом Максимом Кривошем. Після розмови злочинець погодився відпустити трьох заручників.

Про це РБК-Україна повідомило джерело в Офісі президента.

Вибухівка в Києві та захоплення заручників у Луцьку: чи є зв’язок між двома злочинамиЕпізоди у Києві та Луцьку між собою не пов’язані, але все ж можуть бути окремими спланованими акціями з метою залякування, вважає експерт.

За словами співрозмовника видання, президент тримає ситуацію в Луцьку на особистому контролі.

«Завдяки розмові президента Володимира Зеленського з чоловіком, який називає себе Максимом Поганим, і утримує автобус з людьми в Луцьку, три людини залишили транспортний засіб і зараз знаходяться на волі», - повідомило джерело.

Своєю чергою, заступник голови МВС Антон Геращенко повідомив, що терорист відпустив жінку похилого віку, підлітка і молоду дівчину.

Нагадаємо, сьогодні в Луцьку озброєний чоловік захопив рейсовий автобус «Берестечко - Красилівка» і взяв пасажирів в заручники. За інформацією ЗМІ, він прикував людей наручниками до крісел маршрутки.

За даними СБУ, в салоні автобуса приблизно десять заручників, даних про постраждалих немає. З загарбником ведуть переговори, центр Луцька перекритий. На місце надзвичайної події прибув голова МВС Арсен Аваков.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: