Здати тест на COVID-19 можна вже в трьох аеропортах України

Читать на русском
В Україні в аеропортах Бориспіль, Харків і Львів вже працюють пункти тестування на коронавірус. Вартість послуги від 1500 грн.
hrk.aero

В Україні в аеропортах «Бориспіль», «Харків» і «Львів» працюють пункти тестування на коронавірус, в яких можна здати ПЦР-тест відразу після прильоту.

Про це повідомляє пресслужба ДП «Украерорух» 20 липня.

Степанов пояснив, як можна прискорити вихід із самоізоляціїЩоб достроково завершити самоізоляцію при в'їзді до України з країн червоної зони, потрібно здати ПЛР-тест у лабораторії та отримати негативний результат.

В аеропорту «Львів» такий пункт відкрився 16 липня. Медична процедура разом з оформленням триває 15 хвилин. Оплатити тест можна тільки через інтернет-сторінку лабораторії. Вартість - 1500 грн.

В аеропорту «Бориспіль» тест на коронавірус можна здати з 17 липня. Результати готуються протягом доби. Після цього англомовна довідка з результатом направляється на електронну адресу пасажира. Вартість послуги - 1500 грн. Оплата можлива тільки банківською карткою. Тривалість процедури тестування 10-15 хвилин.

В аеропорту «Харків» пункт тестування відкрився з 18 липня. Послуга надається пасажирам, які прибули з країн «червоної зони». Вартість залежить від часу здачі аналізів. В період з 08:00 до 21:59 це коштує 1800 грн., А з 22:00 до 7:59 - 2100 грн. Оплата можлива банківською картою або готівкою.

Таким чином, припинити самоізоляцію тим, хто прибуває до України з країн «червоної зони» можна після отримання негативного результату ПЛР-тесту на COVID-19, відзначили в «Украерорусі».

Нагадаємо, українцям після повернення з Єгипту і Албанії більше не потрібна самоізоляція.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: