Українцям після повернення з Єгипту й Албанії більше не потрібна самоізоляція

Читать на русском
Українські туристи після повернення з Єгипту й Албанії тепер можуть не проходити 14-денну самоізоляцію і не здавати тест на коронавірус.
svitom.info

Після зміни критеріїв для країн «червоної» зони українські туристи після повернення з Єгипту й Албанії можуть не проходити обсервацію (самоізоляцію) або здавати тест на COVID-19.

Про це повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій в середу, 15 липня.

У Чорногорії уточнили правила в'їзду для українцівУкраїнцям дозволено в'їзд до Чорногорії без додаткових обмежень в зв'язку з епідемією COVID-19 тільки в разі прибуття повітряним транспортом.

«Тепер після повернення з Єгипту або Албанії не потрібно проходити 14-денну обсервацію, самоізоляцію або робити тестування на COVID-19. Очікуємо позитивних рішень і щодо інших туристичних маршрутів!» – написав він у Telegram-каналі.

Нагадаємо, на сьогоднішньому засіданні Кабмін змінив показник захворюваності для країн, які визначаються як держави з високим поширенням COVID-19. Його збільшили з 45 до 55 випадків на 100 тисяч населення.

Відзначимо, за оновленими критеріями до «зеленої зони» тепер повинні потрапити також Пакистан, Чехія, Болгарія, Есватіні (Свазіленд), Сальвадор, Гвінея-Бісау та Бангладеш.

Раніше в МОЗ розповіли, як можна достроково завершити самоізоляцію після повернення з країн «червоної» зони.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: